Huisregels

1.Baan gebruik:

Buitenbanen
Je kunt de buitenbanen gebruiken door te reserveren via het KNLTB (Jiba) afhangbord (zie voor verdere instructies bij instructies afhangbord).

Voor introducé leden moet aan de vereniging bij de receptie een bedrag van € 12 per persoon (bij enkel) of € 6 (bij dubbel) worden voldaan. Beschikbaarheid van banen wordt bepaald door de receptie.

Na het spelen op de banen zijn de spelers verplicht de banen te vegen.

Binnenbanen (bij slecht weer)
Gedurende het hele jaar mag je met het T2T abonnement naar een binnenbaan (voorzover beschikbaar) uitwijken als er buiten niet op de kunstgras banen gespeeld kan worden vanwege storm, regen of sneeuw. Beschikbaarheid wordt bepaald door de medewerkers achter de bar. Je kunt niet van tevoren een baan reserveren.

2. Reserveren buitenbanen via KNLTB (Jiba) afhangbord:
Maximaal 6 dagen van te voren via het digitale KNLTB (Jiba) afhangbord (zie onze website). Dit kan bijvoorbeeld door in te loggen vanaf thuis of via de computer op de balie van de receptie bij de horeca.
Men dient altijd via het afhangbord bij de balie een gedane reservering uiterlijk 5 minuten van te voren met de pasjes te bevestigen. Heb je problemen met het reserveringssysteem aan de balie vraag aan de horeca of ze je even kunnen helpen.
Is men te laat aanwezig (na bespreking baan), dan wordt de baan vergeven aan een ander, (men dient minimaal 5 minuten voor aanvang aanwezig zijn).
Met 2 spelers mag men maximaal 30 minuten achter elkaar spelen, is de baan na dat half uur nog vrij, mag men verder spelen. Met 4 spelers kan men een uur reserveren.
Leden dienen bij gebruik van de banen ook hun pasje op te hangen op het fysieke afhangbord op het buitenterras. Hiermede kunnen we ook sneller controleren op juist gebruik van rechten.

3. Tossavond: maandag en woensdag 19.30-21.30 uur
Tijdens de tossavond kan er geen baan gereserveerd worden.
Ieder half uur wordt er gewisseld van mede- en tegenstanders.  Een vrijwilliger deelt ieder half uur opnieuw de ledenpassen in.
Introducé lid is welkom, mits hij/zij € 6,- betaalt.  In principe wordt er een dubbel gespeeld, mits er niet voldoende animo is, dan kan er een single gespeeld worden.

4. Competitie(s): vrijdagavond, zaterdag en zondag (9.00-19.00 uur)
Tijdens de voor- en najaarscompetitie kan er op vrijdagavond en overdag op zaterdag en zondag geen baan gereserveerd worden. De voorjaarscompetitie vindt plaats in april en mei (met evt. uitloop eerste twee weken van juni). De najaarscompetitie vindt plaats in september en oktober.

5. Ledenpassen
Ledenpassen worden verschaft na (digitale) aanmelding lidmaatschap bij de secretaris, inclusief het inleveren van een pasfoto en na betaling van de contributie.

6. Watertorentoernooi:
Tijdens het Open Toernooi kan er doordeweeks geen baan gereserveerd worden (18.00-23.00 uur), alsmede ook niet in het voor- en finale weekend (09.00-23.00 uur).

7. Openingstijden complex (via horeca) met toegang tot de buitenbanen:
Maandag t/m vrijdag 09.00-01.00 uur
Zaterdag 09.00-18.00 uur
Zondag 09.00-17.00 uur
Buiten toernooien (met vergunning) is de normale eindtijd voor de buitenbanen 23.00 uur.
Leden mogen in de periode april tot en met september ook op de weekendavonden spelen, doch de banen worden niet ondersteund door baanverlichting en er is geen horeca. Via het hekje bij baan 8 is de toegang tot de banen.

8. Baanverlichting
Aan de bar kan men vragen de buitenverlichting aan te doen, als het duister valt.

9. Opzeggen/wijzigen abonnement
Opzeggen kan alleen schriftelijk via de ledenadministratie.
Heb je een jaar totaal of jaar dag abonnement (1 april t/m 31 maart) opzeggen voor 1 december.
Heb je een winterabonnement (1 oktober t/m 31 maart) opzeggen voor 1 augustus.

10. Vragen/opmerkingen ledenadministratie
Het is belangrijk dat de gegevens van de leden actueel zijn. Geef wijzigingen van persoonlijke gegevens als bijv. adres, telefoonnummer of e-mailadres dan ook door aan de ledenadministratie (ledenadministratie@tennis2tennis.nl)
Zijn er nog vragen, neem gerust contact met ons op.

11. Accommodatie voorwaarden
T2T heeft het gebruik van buiten banen en in voorkomende gevallen van binnenbanen. Tevens is er het recht om gratis gebruik te maken van kleedruimte, douche, toilet en saunavoorziening. Voor de gehele accommodatie kunnen nadere voorwaarden gesteld worden door Health & Sports Club Aalsmeer. Hier dienen ook de leden van T2T zich aan te houden.

12. Communicatie
Voor communicatie over lopende zaken verwijzen wij naar de website van de vereniging: www.tennis2tennis.nl. Mocht u opmerkingen hebben dan kunt u dat kwijt via info@tennis2tennis.nl

13. Bestuur
Inzake (alle) punten waarover toch onduidelijkheid mocht optreden beslist het bestuur van Tennis2Tennis of een door haar aangewezen persoon/orgaan.

Wij wensen iedereen veel tennisplezier toe!

Het bestuur van Tennis2Tennis

 

 • Korting met je Clubcard

 • Newsletter

 • Kalender

  << jun 2019 >>
  mdwdvzz
  27 28 29 30 31 1 2
  3 4 5 6 7 8 9
  10 11 12 13 14 15 16
  17 18 19 20 21 22 23
  24 25 26 27 28 29 30
 • Tennisvereniging Tennis2Tennis | Van Elkaar, Voor Elkaar


  Designed, Created and Hosted by Wouters Media | We ♥ Internet. Use Firefox or Chrome (No Internet Explorer) | Disclaimer