Disclaimer

Inhoud website Tennisvereniging Tennis2Tennis Aalsmeer
Elmar Wouters, John Keunen (Beheer)
Jolanda Ouwehand, Jolanda Koolhaas (Content Manager)

Disclaimer voor tennis2tennis.nl

elmarwouters.nl (Kamer van Koophandel: 53598490), verleent u hierbij toegang tot tennis2tennis.nl (“de Website”) en publiceert hier ter informatie en vermaak teksten, afbeeldingen en andere materialen voor particuliere, niet-commerciĆ«le doeleinden.

elmarwouters.nl behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.
Beperkte aansprakelijkheid

elmarwouters.nl spant zich in om de inhoud van de Website zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is.

De op de Website aangeboden materialen worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze materialen kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van elmarwouters.nl.

In het bijzonder zijn alle prijzen op de Website onder voorbehoud van type- en programmeerfouten. Voor de gevolgen van dergelijke fouten wordt geen aansprakelijkheid aanvaard. Geen overeenkomst komt tot stand op basis van dergelijke fouten.

Voor op de Website opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden kan elmarwouters.nl nimmer aansprakelijkheid aanvaarden.

Auteursrechten

Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij elmarwouters.nl en haar licentiegevers.

Kopiƫren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van elmarwouters.nl, behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is.

Overig

Deze disclaimer kan van tijd tot tijd wijzigen.

 • Korting met je Clubcard

 • Newsletter

 • Kalender

  << jul 2019 >>
  mdwdvzz
  1 2 3 4 5 6 7
  8 9 10 11 12 13 14
  15 16 17 18 19 20 21
  22 23 24 25 26 27 28
  29 30 31 1 2 3 4
 • Tennisvereniging Tennis2Tennis | Van Elkaar, Voor Elkaar


  Designed, Created and Hosted by Wouters Media | We ♥ Internet. Use Firefox or Chrome (No Internet Explorer) | Disclaimer